EKTE VARE: - Vi viser ektheten og stussligheten i jakten på kjærligheten - uten de pene datene og høflige ordene fra de andre sjekkeprogrammene, sier Sigrid Bonde Tusvik, her sammen med de humoristen skal hjelpe til å finne partner, fra venstre Karin Moe, Ove Olsen og Ragnar Bjørnstad. Alle foto: Anders Grønneberg
EKTE VARE: - Vi viser ektheten og stussligheten i jakten på kjærligheten - uten de pene datene og høflige ordene fra de andre sjekkeprogrammene, sier Sigrid Bonde Tusvik, her sammen med de humoristen skal hjelpe til å finne partner, fra venstre Karin Moe, Ove Olsen og Ragnar Bjørnstad. Alle foto: Anders GrønnebergVis mer

I fjor sjekket Sigrid opp mannfolk for åpent kamera

Nå hjelper hun single fra Indre Østfold til å finne kjærligheten - eller bare kødder hun det til ...?

(Dagbladet): Komiker Sigrid Bonde Tusvik fant både lykken og kjærligheten på tv i fjor.

I høst skal hun hjelpe tre Indre Østfoldinger med alternativ dating.

The Dirty Edition For å beskrive «Sigrid søker selskap» må vi se for oss «Jakten på kjærligheten» men vi har fjernet stearinslysene, rosene, og de pene omgivelsene.

- Eller «Ungkaren» - The Indre Østfold Dirty Edition, sier programleder Sigrid Bonde Tusvik.

Med andre ord, en hardcore og rocka versjon av tv-dating og sjekking for åpent kamera uten filter.

Sigrid giftekniv - Vi prøver å vise ekte reality-tv uten å lurne seerne. Vi viser derfor både det som går bra og ikke minst det som går galt. Dette er ekte vare, ikke «Paradise Hotel»-versjonen, sier Sigrid Bonde Tusvik..

OVES DAMER: Her er et utvalg av kvinnene Ove Olsen datet, fra venstre og rundt: Therese Frank, Christina Vekony, Christine Maria Hordnes, Sandra Stenli og Hege Nøkleby.
OVES DAMER: Her er et utvalg av kvinnene Ove Olsen datet, fra venstre og rundt: Therese Frank, Christina Vekony, Christine Maria Hordnes, Sandra Stenli og Hege Nøkleby. Vis mer

«Sigrid søker kjæreste» ble en suksess på NRK3 i fjor, bare slått av «Trekant».

Her møtte vi Sigrid på sjekker?n, både humoristisk og ærlig. Hun framsto usikker og keitete i vanskelige situasjoner.

Nå tar hun med seg sine erfaringer for å hjelpe andre single. Og valget falt på tre single østfoldinger litt utenfor allfarvei.

I nærbutikken - Vi valgte til slutt Ove Olsen (26) fra Hobøl, Karin Moe (31) fra Slitu og Ragnar Bjørnstad (70) fra Rakkestad, tre herlige mennesker fra Indre Østfold, langt unna storbyer som Fredrikstad og Sarpsborg, sier Sigrid Bonde Tusvik.

De har ikke meldt seg på selv. Sigrid har funnet dem på nettdatingbyråer eller ved å gå på nærbutikken og spørre folk om dem som kunne passe.

- Derfor har vi fått litt sånne mutte, men ærlige folk. De som er helt seg selv uten dette oppskrudde realitygenet man ofte ser på tv, sier Sigrid Bonde Tusvik.
Heite damer I går var det fest med Ove, Karin og Ragnar - og en rekke av beilerne som er med i programmet. Hvordan det til slutt går? Nei, det får vi ikke vite - før i siste episode.

Men Ragnar, den eldste grabukken, bare gliser.

- Damene var heite, så dette var moro, sier han.

- Ja, vi slutter aldri å fly etter mannfolk, sier damene han har datet.

De er alle godt oppi åra, men er fornøyd med eventyret de har vært med på.

KARINS MENN: Her er et utvalg av mennene Karin Moe datet, fra venstre og rundt: Joachim Krogstad, Ivan André Abelson, Tommy Løkka og Oddmund Storås.
KARINS MENN: Her er et utvalg av mennene Karin Moe datet, fra venstre og rundt: Joachim Krogstad, Ivan André Abelson, Tommy Løkka og Oddmund Storås. Vis mer

- Mye humor her, men du kødder ikke med kjærligheten, sier Sigrid og lover god tv-underholdning i høst.

RAGNARS KVINNER: Her er et utvalg av damene Ragnar Bjørnstad datet, fra venstre og rundt: Vigdis Solberg, Karin Svärd, Eli-Brit Strøm, Else Faksvåg, Inger-Marie Lilleengen, Anine Klingberg og Magnhild Keller.
RAGNARS KVINNER: Her er et utvalg av damene Ragnar Bjørnstad datet, fra venstre og rundt: Vigdis Solberg, Karin Svärd, Eli-Brit Strøm, Else Faksvåg, Inger-Marie Lilleengen, Anine Klingberg og Magnhild Keller. Vis mer