I form og innhold er «Underlandet» teater på tvers av virkelighetsnivåer

I sine fantasiers nett.

ETTERFORSKNING: Har Sims (Bjørn Willberg Andersen) brutt noen lover i sin nett-virksomhet? Morris (Siren Jørgensen) etterforsker ham. Foto: Odd Mehus, DNS
ETTERFORSKNING: Har Sims (Bjørn Willberg Andersen) brutt noen lover i sin nett-virksomhet? Morris (Siren Jørgensen) etterforsker ham. Foto: Odd Mehus, DNS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TEATER:Tidspunktet er noen år inn i framtiden. Menneskene lever stadig større deler av sine liv på nett.

Sims, alias Papa (Bjørn Willberg Andersen) selger tilgang til en virtuell pedofil splatter-fantasi. Politietterforskeren Morris (Siren Jørgensen) undersøker om han bryter eller har brutt noen lover.

Idédiskusjon

«Underlandet» er dels science fiction-fabel og dels cyber-mysterium, men mest er det moralfilosofisk idéteater. Selve etterforskningen er, for Morris og for oppsetningen, underordnet diskusjonen om grenser i det virtuelt levde livet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer