Durek Verett:

- I framtida vil alle takke prinsesse Märtha Louise

Durek Verrett mener kritikerne ikke henger med i tida, men inviterer dem gjerne på en kopp te.

SVARER KRITIKERNE: Durek Verrett er ikke bekymret over Ipsos-målingen som viser at 45 prosent av nordmenn mener at forholdet hans med Märtha Louise svekker det norske monarkiet. Foto: Bjørn Langsem
SVARER KRITIKERNE: Durek Verrett er ikke bekymret over Ipsos-målingen som viser at 45 prosent av nordmenn mener at forholdet hans med Märtha Louise svekker det norske monarkiet. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En undersøkelse utført av Ipsos i regi av Dagbladet viser at 45 prosent av nordmenn mener prinsesse Märtha Louises valg av den amerikanske «sjamanen» Durek Verrett til kjæreste bidrar til å svekke monarkiets status i Norge.

Les mer om undersøkelsen i denne saken.

Durek Verrett er ikke bekymret over tallene fra Ipsos-undersøkelsen. Han besvarer Dagbladets henvendelse i form av en serie talemeldinger på sin verifiserte Instagram-konto.

- Monarkiet vil bestå. Det norske folk har en mektig konge og dronning, kronprins og kronprinsesse, som elsker folket sitt. Det er det eneste som betyr noe, sier han til Dagbladet.

Han omtaler prinsesse Märtha Louise som «et ledende lys for det norske folk».

- Et lys som kan ta dem ut av stagnasjonen, og inn i en utvikling. Hun gjør kongefamilien, og verden, en stor tjeneste. Det vil bli anerkjent i framtida. Akkurat nå ser ikke folk det, men i framtida vil alle takke prinsesse Märtha Louise.

- Märtha Louise er et geni

Sosiolog og omdømmeekspert Trond Blindheim mener tallene har sammenheng med det høye utdanningsnivået i den norske befolkningen, og en generell skepsis mot «New Age»-bevegelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer