I heftig krangel med Quart-ledelsen

Porno-paret Tommy og Leona havnet i går kveld i en heftig krangel med Pål Hetland fra Quart-ledelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): Opptrinnet skjedde etter at politiet, på anmodning fra Quart-ledelsen, hadde kastet det norsk-svenske paret ut av festivalområdet og klippet festivalpassene deres av armen.

Tommy Hol Ellingsen og Leona Johansson, som hadde sex på scenen i flere minutter foran 4.000 tilskuere under konserten til

The Cumshots tirsdag, skulle egentlig ha opptrådt med det minst like hardtslående bandet Black Debbath i går kveld. Paret skulle etter planen være fullt påkledt, og spise en romantisk middag på scenen under konserten.

Men frykt for at de i stedet skulle gjenta tirsdagens sex-stunt, førte til at Quart-ledelsen tok kontakt med Black Debbath. Som i sin tur trakk invitasjonen til Tommy og Leona.

Krangelen

Kort etter ble sexparet kastet ut av festivalområdet:

- Jeg ble omringet av politi og vakter som sa at jeg skulle ut fordi Quart-ledelsen hadde bestemt det, hevdet Tommy Hol Ellingsen.

Det var etter denne utkastelsen - som paret kaller et komplott - at sexparet samlet underskrifter mot Quart, da Quarts presserådgiver Pål Hetland oppdaget dem på brua like ved inngangen til festivalområdet. Hetland ringte umiddelbart festivalsjef Toffen Gunnulfsen og varslet om demonstrasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.