Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I helga gikk de berserk på scenen, nå kommer de til Norge

Green Day med stor stadionkonsert.

(Dagbladet): - Green Day fikk fantastiske tilbakemeldinger da de gjestet UllevaaI Stadion i 2010 og Oslo Spektrum året før. Det er derfor med stor glede og stolthet at vi nå kan presentere nok et arenashow med Green Day, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.  

30. juni 2013 inntar rockerne igjen Ullevål Stadion.

Bandet er ofte blitt omtalt som «verdens beste liveband», men i helga viste vokalist Billie Joe Armstrong også fram en noe mindre sympatisk side.

Under en konsert på iHeartRadio Festival i Las Vega, ble Armstrong rasende da han fikk beskjed om at bandets opptreden måtte avsluttes tidligere.

- Er ikke Justin Bieber Ifølge The Huffington Post ble konserten kuttet fra 45 til 25 minutter slik at artisten Usher skulle få mer tid.

I tiraden som fulgte gjorde Armstrong i vulgære ordelag det klart at han har vært i gamet siden 1988 og fortjener en langt bedre behandling.

- Jeg er ikke j.... Justin Bieber, motherfuckers. Dette må være en j.... vits. Jeg har ett minutt - ett minutt igjen. Åh, nå har jeg ikke mer tid, sa han rasende.
 
Etter å ha ropt ut sin frustrasjon fra scenekanten i et drøyt minutt, avsluttet Armstrong seansen med å knuse gitaren sin.

Nå har Green Day publisert en beklagelse på sine hjemmesider, og annonsert at Armstrong skal på avrusning
.

- Billie Joe får nå behandling for stoffmisbruk. Vi ønsker at alle skal vite at vår konsert ikke ble avbrutt, og ønsker å beklage til de vi fornærmet på iHeartRadio festivalen in Las Vegas. Vi må beklageligvis også utsette noen av våre kommende opptredener, skriver bandet.

Dette får imidlertid ikke konsekvenser for konserten på Ullevaal.

Nytt album Green Day har solgt tilsammen over 80 millioner plater verden over, og mottatt fire Grammy-priser.

Til neste år gjester altså bandet Norge på ny, og det skjer i forbindelse med at de i morgen kommer med sitt nye album «¡Uno!» som er det første i en albumtriologi fra bandet.

Dagbladets anmelder ga plata terningkast fire:

- Armstrong beviser nok en gang sin teft for hooks, og hver låt har singelpotensial gjennom sin rett på sak-holdning og allsangvennlige refrenger. Absolutt et oppløftende album, men det er dessverre noe broddløst over familie- og radiovennlig punk, skriver anmelder Morten Rydland Høyning.

PÅ ULLEVÅL: Slik så det ut da Green Day gjestet Ullevaal stadion forrige gang, i 2010.
PÅ ULLEVÅL: Slik så det ut da Green Day gjestet Ullevaal stadion forrige gang, i 2010. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media