Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dagbladet Pluss

I helga kan du lese Dagbladet Pluss gratis

Fram til mandag morgen kan du skaffe deg gratis Pluss-abonnement i tre dager. 

PLUSS-DAME: Dagbladets nyeste intervju med komiker Dora Thorhallsdottir er blant sakene du får tilgang til som Pluss-abonnent. I helga kan du lese intervjuet med Thorhallsdottir - og mange flere intervjuer og reportasjer - helt gratis. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
PLUSS-DAME: Dagbladets nyeste intervju med komiker Dora Thorhallsdottir er blant sakene du får tilgang til som Pluss-abonnent. I helga kan du lese intervjuet med Thorhallsdottir - og mange flere intervjuer og reportasjer - helt gratis. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Pluss er Dagbladets digitale abonnementstjeneste, med reportasjer som til vanlig må betale for.

I helga kan du imidlertid få tilgang til alt stoffet - helt gratis.

- Ideen er å gi absolutt alle en mulighet til å prøve Pluss i noen dager, og få tilgang uten at det koster noe. Det eneste vi ber om er at du registrerer deg som abonnent, sier Jacob Svenningsen, salgs- og markedssjef for Dagbladet.

Hvis du registrerer deg innen mandag kan du nyte Dagbladets Pluss-stoff gratis i tre dager.

Deretter går avtalen automatisk over i et månedsabonnement med mindre du sier opp avtalen.

- Det er snakk om en kampanje rettet mot et publikum som vi vet er storforbrukere av Dagbladet både på nett og papir. Nå gir vi våre lesere en sjanse til å ta en titt på hva Pluss er, og hva medlemmene har tilgang til, sier sjefredaktør i Dagbladet, John Arne Markussen.

Markussen legger til at avisledelsen ikke har tenkt å gjøre Dagbladet til en ren abonnementsavis på nett.

- Dagbladet skal klare to ting: Både være et åpent, tilgjengelig nettsted der du finner dekningen av de løpende nyhetene uten å betale, men vil du ha noe ekstra – det unike og spesielle innholdet, så bør du bli Pluss-medlem, sier han og legger til at Pluss vokser.

- For tre år siden hadde vi ikke én abonnent. Nå har vi 35 000! Dagbladet Pluss er jo brått en av landets største aviser hvis du sammenlikner med papirutgavene til andre aviser.

Blant pluss-sakene som blir tilgjengelig i helga, er alle sakene fra Dagbladet Magasinet, blant dem ukas hovedintervju med Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling