I høst byr «Gylne Tider»-gutta virkelig på kjendisbonanza - får Sharon Stone til å «besvime»

Slik fikk de tak i alle superstjernene.

KLARE FOR NY SESONG: I høstens «Gylne Tider» på TV 2 reiser programledere Øyvind Mund, Steinar Marthinsen og Ingar Thorsen rundt i verden og møter kjente personer fra 90-tallet. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet
KLARE FOR NY SESONG: I høstens «Gylne Tider» på TV 2 reiser programledere Øyvind Mund, Steinar Marthinsen og Ingar Thorsen rundt i verden og møter kjente personer fra 90-tallet. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): - Vi går via managere og agenter, og så må man bare mase og mase, sier programleder Øyvind Mund om det som må ha vært en svært omfattende bookingjobb.

For i den nye sesongen av TV 2-programmet «Gylne tider» skal nemlig Mund og medprogramlederne, kameramann Steinar Marthinsen og lydmann, Ingar Thorsen, ta med seerne tilbake til det glade 90-tall.

Lang liste

Da trengs det kjendiser og intervjuer i hopetall, og promovideoen, som ble sluppet under TV 2s høstlansering i går, viser at trioen har gått grundig til verks.

Følgende smørbrødliste er bare noen av ansiktene som dukker opp:

Skuespiller Sharon Stone, journalist Larry King, skuespiller Meg Ryan, skuespiller Andie Macdowell, skuespiller Matt LeBlanc fra «Friends», Michael «Kramer» Richards fra «Seinfeld», rapper Vanilla Ice, musiker Ronan Keating, Melanie «Scary Spice» Brown fra Spice Girls, fotballegende og skuespiller Vinnie Jones og ikke minst David Hasselhoff fra «Baywatch».

- Koster litt

I klippet «kjemper» hele gjengen om å bli intervjuet av de norske programlederne, og stjernene byr uten tvil på seg selv. På et tidspunkt besvimer Sharon Stone idet hun får øye på karene i den karakteristiske røde bobla.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer