Spice Girls reunion

I juli annonserte de «Spice Girls-comeback»: Nå er Mel B frustrert

Melanie B sier det ikke er noe mer å si om reunionen «før alle får rumpa si i gir». 

GJENFORENING: I sommer lanserte Melanie Brown, kjent som «Mel B» eller «Scary Spice», Geri Horner, kjent som «Ginger spice» og Emma Bunton, kjent som «Baby Spice», prosjektet GEM, som skulle være en slags gjenforening av supergruppa. Den lar imidlertid vente på seg. FOTO: sipausa / NTB Scanpix
GJENFORENING: I sommer lanserte Melanie Brown, kjent som «Mel B» eller «Scary Spice», Geri Horner, kjent som «Ginger spice» og Emma Bunton, kjent som «Baby Spice», prosjektet GEM, som skulle være en slags gjenforening av supergruppa. Den lar imidlertid vente på seg. FOTO: sipausa / NTB ScanpixVis mer

I juli annonserte de tidligere Spice Girls- meldlemmene Melanie «Mel B» Brown, Geri «Ginger Spice» Horner (tidl. Halliwell, journ. anm.) og Emma «Baby Spice» Bunton at «Spice Girls» ville gjenforenes i forbindelse med 20-årsjubileet til hiten «Wannabe».

Det ble tidlig klart at Victoria «Posh Spice» Beckham og Melanie «Mel C» Chisholm ikke ville være en del av gjenforeningen.

Men siden de tre tidligere bandkollegene lanserte prosjektet og nettsiden GEM, som står for Geri, Emma og Melanie, har det vært stille. Nå letter Melanie Brown på trykket og avslører irritasjonen over at gjenforeningen lar vente på seg.

- Få rumpa si i gir

- Jeg skulle ønske det var noe å si. Jeg er drittlei av å snakke om det, for før det er spikret og alle får rumpa si i gir, er det ingenting å si, sier Brown til News.com Australia.

Hun fortsetter med å si at hvis jentene hadde sagt til henne i januar at «Vi har booket fem show i Storbritannia», så ville hun sluppet alt hun hadde i hendene og kommet på flekken.

- Jeg er en av de jentene som er «en del av gjengen», som ikke vil gi opp fordi jeg vet at uten disse jentene og uten å ha vært en «Spice Girl», ville jeg ikke sittet her i Australia og sagt, «Ja, jeg er Scary Spice», sier hun.

- Utmattende

I et essay i LOVE Magazine utdyper Melanie Chisholm, kjent som «Mel C», hvorfor hun ikke vil være en del av gjenforeninga.

- Hør, jeg kommer til å være en Spice Girl til jeg dør. Men de uendelige spekulasjonene om hvorvidt vi kommer til å gjenforenes for å feire 20 år med «Wannabe» har vært spesielt utmattende, skriver 42-åringen blant annet.

Fulgte magefølelsen

- For å være ærlig, etter å ha møtt jentene ansikt til ansikt flere ganger tidligere i år, tok jeg den vanskelige avgjørelsen å ikke være del av den foreslåtte gjenforeninga med Emma, Geri og Melanie. Victoria hadde allerede takket nei, forståelig nok, på grunn av hva motemerket og hennes ganske store familie krever av henne.

Chisholm skriver avslutningsvis at det vanskeligste ved å si nei var at hun følte at hun skuffet både fansen og sine tidligere bandkolleger.

- Dessverre var det noe som ikke føltes helt rett, og jeg måtte følge magefølelsen, forklarer hun i LOVE Magazine.

Musikalsk sett er det kanskje ikke det største tapet at Victoria Beckham ikke stiller opp på gjenforeninga. Moteskaperen har tidligere avslørt at mikrofonen hennes pleide å være avslått under konserter...