I just called to say...

Det nye skandinaviske klubbkonseptet Cyan inviterer til husfest med djs og avansert mobillek. Vinneren av billetter er nå trukket!

På fredag gjør et nytt skandinavisk klubbkonsept under navnet Cyan sitt inntog i hovedstaden, med storfest på Sentrum Scene. Da har klubbturnéen i regi av Nokia og MTV Europe allerede gjestet København og Stockholm.

Det internasjonale trekkplasteret denne kvelden er Newyorkeren Roger Sanchez, som i fjor kom med sitt første album, «First Contact». I Dagbladets anmeldelse av plata ble den tildelt en firer og påskriften «Superstjerne-DJ med noen låter og en del fyllstoff for andre DJer».

Ifølge vår anmelder er newyorkeren en av verdens beste og mest respekterte DJer, og han har da også samarbeidet med artister som The Police, Janet Jackson, St. Etienne, Texas og Daft Punk.

Den norske dj\'en g-Ha skal varme opp for amerikaneren, mens Poppa Lars fra Tungtvann og Tor O\'love snurrer plater i foajéen. Arrangørene lover i tillegg en visuell helaften med VJ som mikser bilder på fire storskjermer, og hologrambokser i lokalet.

I tillegg gjør mobilalderen sitt definitive inntog i klubblandskapet. Skal du være med på leken bør du sørge for å ha din ladede følgesvenn i hoftebeltet.

Alle som har med seg mobil kan registrere nummeret sitt ved inngangen og få et armbånd med en godt synlig kode. Dermed kan man sende melding til en ukjent på dansegulvet ved å taste inn koden hans eller hennes. I tillegg benytter arrangørene anledningen til å sende beskjeder og konkurranser til hver enkelt mobiltelefon. Vinneren av Cyan-konkurransen er nå trukket. Det ble Lill Andersen som fikk to billetter til kveldens klubbhappening.

Cyan arrangerer housefest på Sentrum Scene fredag 7. juni. Dørene åpner klokka 22.00. Her kan du se en promoflyer til arrangementet.

Les mer om amerikaneren på hjemmesidene til Roger Sanchez, g-ha på sidene til Skansen Music, Poppa Lars på sidene til Tungtvann og Tor O\'love på sidene til Planet Noise.

HOUSE FRA NEW YORK:</B> Roger Sanchez er headliner på klubbkonseptet Cyan. Han blander house med disco, latinske rytmer, old-school techno med mere.