I kiss you - Mahir som popstjerne

I fjor laget tyrkiske Mahir Cagri en talentløs hjemmeside og ble verdenskjendis. Nå kommer hans første singel.

Med utsagn som «I like sex» og «I kiss you» gikk Mahirs hjemmeside over hele verden i fjor høst. Alle leste om mannen som sendte deg hete nettkyss, ville «make love» med alle kvinner som surfa innom sida og som dessuten ba om verdensfred.

På gebrokkent engelsk fortalte Mahir om sine reiser, fantasier og drømmer. Nettsiden hadde 700 000 treff hver dag på det meste.

Talentløs med vilje

Nå har mannen fått hjelp av mer erfarne webdesignere. De så potensialet i dårlige nettsteder som folk ler av. En ny side er laget, med Mahir-shopping, chatting og egen fan-klubb. Nettstedet er utrolig populært, med over en million besøk så langt.

Nettsidene er fortsatt full av skrivefeil og tilsynelatende amatørmessige. Mahir har skjønt hva som sjarmerer.

Singel-slager

Sirkuset er altså i full gang for andre gang. Mahir har spilt inn ei låt som selvfølgelig heter «I kiss you». Den enkle promoteringen er virkningfull: «You can buy it make smile. In shopping december 18!!» EMI gir ut singelen, og video er spilt inn.

Begge deler er lagt ut på nettet, for de som ikke kan vente til plata er i butikken. Det kan være vanskelige å komme inn på Mahirs nettsider, fordi de er så populære..

Full av følelser: Mahir nyter kjendislivet.