Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I koma

Festingen og kokainforbruket er i ferd med å ta fullstendig knekken på Whintey Houston.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den en gang så kjernesunne sangfuglen sjokkerte verden da hun i høst skulle delta i kjendisgallaen i New York. Avmagret og tydelig kjørt etter lengre tids narkotikamisbruk, slo flere helse-eksperter alarm.

- Så mye kokain tar fryktelig hardt på kroppen og sjelen, og det er bare et tidsspørsmål før kroppen slutter å virke, sa doktor Jack Levy ekspert på narkotikamisbruk.

Men siden i høst har det bare gått nedover med den tidligere popdronningen.

I koma

Mye tyder på at 38-åringen fullstendig har mistet grepet. I følge Expressen endte den forrige festen med at hun ble liggende to dager i koma. Vennene fikk ikke kontakt med henne.

- Når hun blir kald og forsvinner har de problemer med å få liv i henne igjen, sier en av vennene hennes ifølge Expressen.

Forrige måned skal Whitney ha forsøkt å spille inn en ny låt, uten hell. Stemmen hennes var for hes etter lang tids tøff livsførsel. Hun skal også ha blitt mishandlet av en narkolanger på grunn av ubetalt narkogjeld, skriver avisa.

Foreløpig har alle forsøk på å redde superstjernen vært mislykkede. Omgivelsene er ute av stand til å hjelpe.

- Ingen tør å ringe legevakten siden de er redde for at det skal bli enda en kjendis-skandale, sier en av Whitneys venner. Faren John skal nå forsøke å ta seg av datteren i hennes hjem.

SJOKKERTE: Dette bildet er tatt under Michael Jacksons jubileumskonsert i fjor høst. Siden har det gått nedover med henne.
Hele Norges coronakart