- I kveld ble det meg

17 år gamle Raylee måtte forlate «Stjernekamp».

UTE: Under kveldens sending var det 17 år gamle Raylee som måtte forlate «Stjernekamp». Foto: NRK
UTE: Under kveldens sending var det 17 år gamle Raylee som måtte forlate «Stjernekamp». Foto: NRKVis mer

(Dagbladet): Hver lørdag er det én av deltakerne som blir stemt ut av NRKs musikalske lørdagsshow «Stjernekamp».

Til tross for gode tilbakemeldinger holdt det ikke for 17 år gamle Charlotte Kristiansen, best kjent under artistnavnet Raylee. 

- Jeg må være ærlig å si at det er litt kjipt å ryke ut så nærme en semifinale. Men det kan jo skje, og i kveld ble det meg. Samtidlig har jeg opplevd og lært så utrolig mye og fått lov til å gjøre det jeg elsker å gjøre, forteller hun til Dagbladet. 

Les hva Dagbladets anmelder mener om kveldens artister her!

- Slipper singel I kveld måtte artistene fremføre to låter i to ulike sjangre, norsk på norsk og duetter. Reidun og Jørn fremførte Byan Adams «It's Only Love», mens Raylee og Nora tok Lady Gagas slager «Telephone». 

Likevel stoppet det for Arendalsjenta i kveld. 

- Jeg er veldig fornøyd og har gjort mitt beste hver gang. Jeg har nytt hvert eneste øyeblikk og er fornøyd med jobben jeg har gjort. I tillegg har jeg fått vist hva jeg kan, noe som er veldig gøy.

- Hva har vært høydepunktet i løpet av programmet? 

- Det er vanskelig å si, men jeg må nok trekke fram den gangen jeg sang Beyoncé. Da var det et stort show med mange folk på scenen. Det er akkurat sånn jeg vil ha det. Det er drømmen min, sier hun.  

Selv om hun er ute av «Stjernekamp», er hun glad og fornøyd da Dagbladet snakker med henne. Hun forteller også at det kommer til å skje mye gøy framover. 

- Det kommer en singel som er klar, men mer kan jeg ikke si.

- Har utviklet seg Dette mente Dagbladets anmelder om Raylees framførelse: 

Raylee: "Fem fine frøkner" (Gabrielle): Langt tøffere dette her, men skal mye til å matche orginalen når denne versjonen - uansett om det synges på egen dialekt - er optimalt opp mot orginalen. Og, Raylee synger hele sangen med all "den andpustne stemmen høyt oppe i brystet", men det funker også. Dette er bra norsk pop, og Raylee viser jo at hun har utviklet seg til å bli en super entertainer. Liker norsk på norsk med egen dialekt? Jepp, skrev han og trillet terningkast fire.

Videre til semifinalen neste uke er Jørn, Reidun og Nora.