Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I kveld faller klærne

Jerry Hall (43) lover å forføre Josh Cohen (26) hver kveld.

Kathleen Turner fikk god medieomtale da hun lot klærne falle på Londons West End. I kveld opptrer eksen til Mick Jagger som Mrs. Robinson.

- Forskjellen mellom meg og Kathleen er at jeg skal forsøke å forføre den unge mannen på ordentlig hver kveld, sier Jerry Hall.

Ekstra sikkerhet

Hun har klipt det lange lyse håret og pugget seg inn i rollen. I kveld opptrer hun på scenen for første gang som den middelaldrende forførersken. Men vanlige publikummere får ikke se Jerry i messingen ennå. Den egentlige premieren er først neste uke. I mellomtida vil ekstra sikkerhetsfolk holde skuelystne unna.

Inviterer Mick og barna

Jerry har invitert eks-mannen Mick Jagger og deres to tenåringer til gallaforestillingen, skriver Expressen. Hun har tydeligvis ingen problemer med å opptre naken.

- Jeg har en fantastisk kropp og vil vise meg som jeg er, sier den 43-årige modellen.

Ikke siden Nicole Kidman opptrådte naken på Londonscenen for noen år siden, har det vært så mye omtale av et stykke.

STOR SUKSESS: The Graduate slo alle publikumsrekorder for London-teateret. Nakenscenen med Kathleen Turner har kanskje noe av æren?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media