I kveld skal stjernene få bryne seg på hip hop-sjangeren

Vi anmelder «Stjernekamp» låt for låt.

HIP HOP-KVELD: Blir det tidligere Vamp-vokalist Paul Hansens tur til å hevde seg i kveld? Denne gangen tolker han Eminem.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
HIP HOP-KVELD: Blir det tidligere Vamp-vokalist Paul Hansens tur til å hevde seg i kveld? Denne gangen tolker han Eminem. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STJERNEKAMP: I kveld er det hip hop de syv resterende artistene skal gi seg i kast med.

Nora Foss al-Jabri: «Can't Hold Us» av Macklemore & Ryan LewisHun har noen heftige vers å bryne seg på her, Nora. Den unge sangeren kommer seg greit igjennom det uten å snuble altfor hardt. Problemet er at i refrenget, der låten virkelig skal løfte seg, blir hun litt for spak for sitt eget beste. Totalt sett blir låten en tanke for heseblesende og fattig på trøkk. Når alt det er sagt, har hun gitt seg selv en utfordring og ikke valgt den letteste utveien. Det står det respekt av.

Mo Abdi Farah: «U Can't Touch This» av MC HammerOm det er noen som har mulighet til å hente dette hjem i kveld, så er det Mo. Han har i alle fall både stil og dansetrinn innabords. I tillegg til de heftige versene, klarer han også å spe på med litt publikumsfrierier. Mo er en ekte entertainer og en ganske habil sanger, nå også rapper. Det han mangler av pondus, tar han igjen med ren entusiasme og pur formidlingsglede.

Jørn Hoel: «Golddigger» av Kanye WestHvor skal man begynne her? Uttrykket en fisk på land melder seg ganske kjapt. Jørn Hoel vet det nok veldig godt selv også at han sliter her. Når det er sagt - det skorter ikke på underholdningsverdi og innsats er selvsagt prisverdig. Selv om det blir mer sommerrevy en kreativ hip hop-tolkning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer