Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I morgen kan du vinne en PS3

Meld deg inn i Dagbladets Spillklubb!

FØRSTE PREMIE I SPILLKLUBBEN: I morgen deler vi ut fem PS3 i Dagbladets Spillklubb. For å melde deg inn, send en sms med kodeord SPILLKLUBB til 2400.
FØRSTE PREMIE I SPILLKLUBBEN: I morgen deler vi ut fem PS3 i Dagbladets Spillklubb. For å melde deg inn, send en sms med kodeord SPILLKLUBB til 2400. Vis mer

|||(Dagbladet.no): I morgen er første utdeling i Dagbladets Spillklubb, og for å feire premieren har vi fem PlayStation 3 i premiepotten.

Spillklubben er sms-basert, og du melder deg inn ved å sende kodeord SPILLKLUBB til 2400. Når du er medlem, vil du hver fredag motta en melding med et spillrelatert spørsmål - og de første som svarer riktig på denne meldingen blir premiert.

Første melding går samtidig ut til alle medlemmer en gang i løpet av i morgen.

Å motta disse fredagsmeldingene koster fem kroner per stykk, men utover disse kan du også motta opptil to gratismeldinger i måneden med spillrelaterte tilbud enten fra oss eller våre samarbeidspartnere. Det vil altså aldri koste mer enn maks 20 kroner i måneden å være medlem av Dagbladets Spillklubb.

Vi har en svært spennende spillhøst foran oss, og allerede er mange av de neste ukenes premier klare - blant annet får du i ukene framover mulighet til å vinne «Fifa 10», «Uncharted 2» og andre storspill som slippes framover.

For å melde deg ut av Dagbladets Spillklubb, kan du sende kodeord STOPP til 2400. For mer info om Dagbladets Spillklubb, se db.no/spillklubb.

Spillinteresserte har allerede en rekke gode tilbud på Dagbladet.no. Sjekk ut:
Db.no/spill
Spillbloggen
Vårt anmeldelsesarkiv
Spillvideoer

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media