I morgen lanseres iPhone i Norge

... og her er våre inntrykk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALLEREDE HAR godt over 10.000 nordmenn skaffet seg en iPhone fra USA, og hacket denne for bruk i det norske mobilnettet. Når iPhone i morgen offisielt lanseres i Norge, er det derfor mange som allerede har rukket å bli svært godt kjent med Apples mer-enn-bare-en- mobiltelefon.

Modellen som lanseres i morgen er imidlertid en nyere versjon enn den som har gjort sine runder rundt norske kafébord. Telefonen har nå støtte for det raske 3G-nettet, samt innebygd GPS - for ikke å snakke om et nytt og avrundet bakdeksel i enten svart eller hvitt, noe som gjør telefonen om mulig enda mer strømlinjeformet. 

SOM MED APPLES andre bærbare suksessprodukt, iPod, er det lett å finne mangler med iPhone 3G. Den har fortsatt ikke et godt nok kamera sammenlignet med andre av dagens mobiler. Den har ikke støtte for MMS eller videoopptak. Telefonen har ikke forovervendt kamera for videosamtaler. Og i likhet med iPod har den heller ikke FM-radio, et sårt savn for Dagsnytt-tørste busspendlere.

Det iPhone imidlertid har, er en it-faktor ingen konkurrerende mobiltelefoner foreløpig kan måle seg med. Telefonen har bare én knapp på fronten, som ellers bare består av en trykkfølsom skjerm. Her bruker du fingrene til å styre alle telefonens funksjoner på en intuitiv og tiltalende måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer