I natt kan en halv million seere miste TV 2-kanaler

- Det ser ikke lyst ut.

I FORHANDLINGER: Direktør Håkon Li Dragland i Canal Digital tror forhandlingene med TV 2 kan lede fram. Foto: Jacques Hvistendahl
I FORHANDLINGER: Direktør Håkon Li Dragland i Canal Digital tror forhandlingene med TV 2 kan lede fram. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det pågår forhandlinger utover dagen. Det er frist ved midnatt, og det er fortsatt stor avstand, så det er umulig å si hvor dette vil ende. Men det ser ikke lyst ut, sier informasjonsdirektør Rune Indrøy til Dagbladet.

Konflikten mellom TV 2 og Canal Digital Kabel har nå pågått i nærmere ett år, en konflikt som har resultert i offentlig skittentøyvask og drittslenging.

Den betente striden dreier seg om hvor mye Canal Digital skal betale TV 2 for å distribuere TV-kanalene, og underveis har både TV 2 og Canal Digital drevet kampanjer mot den andre parten.

Blir de ikke enige, vil en halv million Canal Digital-abonnenter miste kanaler som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Filmkanalen og TV 2 Bliss.

- Står på krava Direktør i Canal Digital, Haakon Li Dragland, sier til NTB at det fortsatt er håp om å finne en løsning.

- Vi forhandler fortsatt, og det hadde vi vel ikke gjort om vi ikke trodde det kunne føre fram, sier han.

Det var da Canal Digital tidligere i høst la kanalene TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Filmkanalen og TV 2 Bliss i den valgfrie delen av sin nye kanalpakke, at TV 2 reagerte med å si opp sin avtale med Canal Digital om disse kanalene med virkning fra 23. november, skriver Kampanje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer