I neste Supermann-film er ikke Clark Kent den eneste helten

Får Batman på besøk.

Får besøk: I «Man of Steel» spilles Superman av Henry Cavill. I oppfølgeren dukker også Batman opp. Foto: SF Norge
Får besøk: I «Man of Steel» spilles Superman av Henry Cavill. I oppfølgeren dukker også Batman opp. Foto: SF Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble årets Comic-Con avsluttet i San Diego, USA. Den fire dager lange messen er en viktig arena for underholdningsindustrien. For å skape blest i media og øke fansens forventninger, holder blant andre film-, spill- og tegneseriebransjen holder konferanser der de viser smakebiter fra kommende prosjekter.

Før Warner Bros' presentasjon startet gikk ryktene om at filmselskapet hadde store nyheter å bringe på banen. Forventningene ble innfridd, melder Vulture.

Superhelt-besøk Denne sommerens Supermann-film, «Man of Steel», er regissert av Zack Snyder.

I helgen tok han scenen for å avsløre detaljer rundt neste film om den ikoniske superhelten.

Snyder ville ikke fortelle noe om plottet til oppfølgeren, men fortalte at det var ett element ved neste film som han ønsket å dele med publikum. Da kom skuespiller Harry Lennix, som spilte General Swanwick i «Man of Steel», på scenen, og leste et utdrag fra «Batman: The Dark Knight Returns», Frank Millers tegneserie fra 1986.

- Clark, i alle årene som kommer, i alle dine mest private øyeblikk, vil jeg at du skal huske ... Jeg vil at du skal huske min hånd rundt din hals. Jeg vil at du skal huske den ene mannen som klarte å slå deg, lød Batmans sitat fra tegneserien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer