- I oppveksten brukte jeg mye tid på å rote gjennom andre menneskers skrot for å hjelpe familien

Men Bryan Cranston har aldri ønsket en overdådig livsstil.

«GOOD GUY» Framover skal Cranston spille i ulike oppsetninger, men i motsetning til tidligere har han ikke lenger en rolle som kriminell. Her er han i rollen som «Walter White» i spenningsserien «Breaking Bad». Foto: NTB Scanpix.
«GOOD GUY» Framover skal Cranston spille i ulike oppsetninger, men i motsetning til tidligere har han ikke lenger en rolle som kriminell. Her er han i rollen som «Walter White» i spenningsserien «Breaking Bad». Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Bryan Cranston omsider skilte lag med Walter White etter seks sesonger av Breaking Bad, lurte han på om han ville klare å finne andre roller som var like fascinerende. Han vant tross alt fire Emmy-priser for beste skuespiller for en rolle som er blitt en mytisk figur i TV-historien.

Men han hadde ikke trengt å bekymre seg. I 2014 vant han Tony-prisen for sin tolkning på Broadway av den amerikanske Presidenten Lyndon B. Johnson i All the Way. Nå mottar han overstrømmende anmeldelser og en flom av nominasjoner for sin tolkning av Dalton Trumbo i TRUMBO.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer