Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

I riktig retning

En annerledes eks-Idol-artist.

CD: Det er gått seks år siden vi ble kjent med Gaute Ormåsen. Han kjempet til siste slutt i Idol-finalen, og tapte helt riktig mot Kurt Nilsen. Gaute havnet i skvisen mellom Kurt og tredjemann David Pedersen, og ble noe av en underdog. Likevel, plateutgivelse ble det, en høyst forglemmelig affære med pregløse låter og slett produksjon - men som forsterket inntrykket av en ung sanger med flott stemme. Men Gaute er en stayer som har bestemt seg for å være artist, og han har funnet sin stil og nisje. Han biter seg fast i et ungdommelig norsktoppsegment, og insisterer på å bli tatt seriøst. Og det gjør vi. Det er lite som er genialt ved hans norsk-på-norsk-plate, men «Drømmesang» er et vesentlig skritt i riktig retning.

Gaute har en varm stemme og en jordnær stil som tiltaler oss. Denne gangen byr han på en trivelig plate som vil tilfredsstille et utvidet «Nattønske»-publikum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media