Anmeldelse «Røff», Det Norske Teatret:

I «Røff» skildres fortsettelse gjennom stagnasjon

Fastlåst x 4

KONTORISTENE OG SELVMORDSKANDIDATEN: Kyrre Hellum, Frank Kjosås og Øyvin Berven i «Røff for teater II». Foto: Leif Gabrielsen, Det Norske Teatret
KONTORISTENE OG SELVMORDSKANDIDATEN: Kyrre Hellum, Frank Kjosås og Øyvin Berven i «Røff for teater II». Foto: Leif Gabrielsen, Det Norske Teatret Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEATER: Det meste av dramatikk beskriver forandring. Nesten alt av Becketts drama avdekker i stedet status. Hans tekster er situasjonsbeskrivelser fra stagnerte liv, portretter av mennesker som har få grunner til å ville leve, men som likevel, med få unntak, lever videre.

«Denne illusjonslause famlinga etter håp fascinerer meg», sier Bjørn Sundquist i teaterprogrammet til «Røff», og nettopp denne beskrivelsen kan nok for mange tilskuere fungere som en åpning til forestillingen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer