Anmeldelse «Røff», Det Norske Teatret:

I «Røff» skildres fortsettelse gjennom stagnasjon

Fastlåst x 4

KONTORISTENE OG SELVMORDSKANDIDATEN: Kyrre Hellum, Frank Kjosås og Øyvin Berven i «Røff for teater II». Foto: Leif Gabrielsen, Det Norske Teatret
KONTORISTENE OG SELVMORDSKANDIDATEN: Kyrre Hellum, Frank Kjosås og Øyvin Berven i «Røff for teater II». Foto: Leif Gabrielsen, Det Norske Teatret Vis mer
Publisert

TEATER: Det meste av dramatikk beskriver forandring. Nesten alt av Becketts drama avdekker i stedet status. Hans tekster er situasjonsbeskrivelser fra stagnerte liv, portretter av mennesker som har få grunner til å ville leve, men som likevel, med få unntak, lever videre.

«Denne illusjonslause famlinga etter håp fascinerer meg», sier Bjørn Sundquist i teaterprogrammet til «Røff», og nettopp denne beskrivelsen kan nok for mange tilskuere fungere som en åpning til forestillingen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer