I seng med Madonna

Nygift og sannsynligvis lykkelig, filmregissør Guy Ritchie får ingen fordeler av å dele ekteseng med verdens største pop-ikon.

Guy Ritchie er en av de få som tør å motsi Madonna. Forrige gang de kranglet skikkelig brøt de opp og var fra hverandre i et halvt år. Madonna var ikke vant til å bli motsagt, og Ritchie var ikke vant til å falle på knær for noen. Det bærer forholdet dem i mellom også preg av, han har for eksempel gitt en av verdens største popstjerne det ikke spesielt flatterende kallenavnet «Madge».

I dag gifter de seg i Skottland ett barn og en film etter at de traff hverandre for første gang.

Må betale

Da Guy Ritchie var 25 år bestemte han seg for å ta seg sammen og gjøre noe med livet sitt. Det gjorde han så til de milde grader at det ble en verdenssuksess av en film av det. «Lock, stock and two smoking barrels» ga Ritchie et navn over natta.

Det var en del mindre arbeid med å skaffe penger til den neste filmen «Snatch». Stjernene sto i kø for å få være med - Brad Pitt spiller en av hovedrollene. Madonna har også bidratt med en låt til lydsporet - men det var langt fra gratis.

- Jeg hadde håpet jeg skulle få det gratis, men det gjorde jeg ikke. The Missus (Madonna) tvang oss til å betale skikkelig for det, sier Ritchie i et eksklusivt intervju som Dagbladet.no har kjøpt av byrået Bang.

Ler av Hollywood

Både Ritchie og Madonna må regnes blant de aller ypperste på verdens kjendisliste, men de har ikke spesielt mye til overs for drømmefabrikken Hollywood.

- Det er bare limousiner og fester hvor uærlige mennesker hevder du er Gud. Vi bare drikker og ler av det når vi er der, sier han.

Navlestreng

- Farskapet er helt ulikt noe annet jeg har opplevd, og det er så vanskelig å uttrykke hva jeg føler om det. Det er så overveldende. Jeg har fortsatt ikke kommet helt over det, forteller han om hvordan han opplevde det da sønnen Rocco ble født for noen måneder siden. Som for mange fedre var det et stort øyeblikk å holde sin førstefødte i armene første gang.

- Han føltes så lett, det var skummelt, men ikke så skummelt som da jeg kuttet navlestrengen. Da jeg kuttet den skalv hendene mine og jeg tenkte at jeg hadde en skarp saks som jeg skulle bruke på sønnen min, forteller Ritchie.

Lille Rocco ble døpt i Dornach katedralen i går, og er både oppkalt etter en slektning av Madonna og etter Guys far.

- Han har John som mellomnavn også, jeg syns han skulle ha et litt mer normalt navn også.

Sikkerhet og cowboystøvler

Sikkerhetsopplegget rundt bryllupet er enormt. Vaktene er blant annet rekruttert blant tidligere kommandosoldater som bruker varmesøkende utstyr for å holde ubudne gjester ute. Ingen av de som jobber på Skibo slott hvor festen holdes får slippe ut av området på flere uker. De har skrevet under en kontrakt som gjør at de ikke kan overlevere eventuelle snikfotografier fra festen til noen på utsiden. Madonna skal ha blitt skremt over problemene Michael Douglas og Catherine Zeta Jones hadde med å holde bryllupsbildene sine i riktige kanaler.

Derfor er Skibo slott hermetisk lukket i flere uker til langt ute i januar. Alle som skal levere noe til slottet, må levere det ved gjerdet hvor det blir hentet. Alle ansatte vet ikke mer enn de strengt tatt må om arrangementet, i etterretningsverden kalles det «need to know» og er relativt lite utbredt på bryllupsfester.

Mens Guy skal ha på seg Macintosh-klanens tradisjonelle kilt har Stella McCartney har designet brudekjolen. Den har vært en godt bevart hemmelighet, men enkelte kilder hevder at fottøyet til kjolen skal være diamantbesatte cowboy-støvler.

KONTROLL: Guy Ritchie har et godt grep om kona Madonna eller The Missus som han kaller henne.