LIGGER TIL FAMILIEN: Mikael Persbrandt er sammen med Ulf Lundells datter Sanna. En av hans kommende roller skal være som rockesanger. Foto: Stella Pictures
LIGGER TIL FAMILIEN: Mikael Persbrandt er sammen med Ulf Lundells datter Sanna. En av hans kommende roller skal være som rockesanger. Foto: Stella PicturesVis mer

I sin neste rolle kan Persbrandt spørre svigerfar om råd

Skal spille rockestjerne.

(Dagbladet): Den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt - som er sammen med artisten og låtskriveren Ulf Lundells datter Sanna - har fått rollen som rockesanger i en ny dansk film, skriver Aftonbladet.

Foreløpig er lite klart om filmen, annet enn at den skal spilles inn på Fyn. Persbrandts agent vil verken bekrefte eller benekte Aftonbladets opplysninger.

Den populære svensken har gode erfaringer med å krysse Kattegat for å lage film. I fjor hadde han en av hovedrollene i «I en bedre verden», den danske filmen som vant både Golden Globe og Oscar-pris for beste fremmedspråklige film i 2011.

Persbrandt spiller også i årets svenske Oscar-kandidat, «Hypnotisøren», og i Peter Jacksons kommende «Hobitten»-filmer. han måtte imidlertid finne seg i å bli klippet ut av den første av dem.