Salangen-Nyheter

I strupen på ordfører: - Arrogant

Ordføreren i Salangen kommune sier saken om Salangen-Nyheter ikke har blitt behandlet politisk, og heller ikke vil bli det. Det får Bård Hoksrud (Frp) til å reagere kraftig.

KRITISK: Bård Hoksrud (Frp) er ikke nådig i sin dom over Salangen kommune. - At man ikke får et møte med ordføreren er spesielt, og viser en arroganse, sier han. Foto: Christian Roth Christensen
KRITISK: Bård Hoksrud (Frp) er ikke nådig i sin dom over Salangen kommune. - At man ikke får et møte med ordføreren er spesielt, og viser en arroganse, sier han. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag skrev Dagbladet om 34 år gamle Jon Henrik Larsen, som er autist, hundre prosent ufør, og redaktør i den populære lokalavisa Salangen-Nyheter, kjent fra TV3s dokumentarserie med samme navn.

Larsen frykter for avisas framtid. Årsaken er at kommunen har besluttet at han ikke lenger kan få hjelp på arbeidsplassen av sin brukerstyrte personlig assistent (BPA).

Nå får han støtte fra stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp).

- Det er svært sjelden jeg opplever ordførere som er så arrogante, sier han til Dagbladet.

Tirsdag sendte han en e-post til ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo i Salangen kommune. Der ba han om et møte med ordføreren for å diskutere saken, og skrev at han gjerne kom til Salangen.

- Jeg fikk et svar der jeg ble kontant avvist, sier Hoksrud.

Prestbakmo er forelagt Hoksruds uttalelser.

- Hoksrud har ikke blitt avvist, men henvist til Fylkesmannen. Utover det svaret Hoksrud allerede har mottatt, har jeg ingen ytterligere kommentar. Jeg ser ikke grunn til å kommentere karakteristikker fra Hoksrud, men vil informere om at øvrig politisk ledelse og formannskapet er orientert om håndtering av denne saken, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer