I trøbbel igjen

Bare to uker etter at popstjernen Brian Harvey skal ha slått ned en Dagbladet-fotograf etter Big Brother-festen, ligger Harvey på sykehuset etter å blitt angrepet med øks.

Brian Harvey fikk alvorlige hodeskader etter å ha blitt angrepet med det som sannsynligvis var en machete, øks eller kniv i går kveld. Den tidligere vokalisten i East 17 ble angrepet av en gjeng utenfor nattklubben The Works i Nottingham, hvor han hadde opptrådt, melder Sky News.

Alvorlig

Harvey ble øyeblikkelig ført til sykehuset, der han skal ha gjennomgått en hudtransplantasjon i all hast. Ifølge en talsmann for Nottingham City Hospital fikk 27-åringen fra Øst-London hodeskader, men tilstanden er ikke livstruende.

Politiet ser alvorlig på overfallet, hvor fire-fem menn gikk til angrep. Hvorfor vet de ikke.

Dette er den andre slåsskampen Brian Harvey er innblandet i på to uker. Etter en fest i Big Brother-huset på Fornebu i slutten av november skal Harvey ha slått til en fotograf fra Dagbladet. En av festdeltakerne ble sint på fotografen og krevde å få filmen hans utlevert.

Me ns denne krangelen pågikk, kom Brian Harvey og hans følge ut fra festlokalene. Harvey var tidligere vokalist

i East 17, og hadde opptrådt på finaleshowet som soloartist. Ifølge Dagbladets reportasjeteam blandet de seg med en gang inn i situasjonen.

- Jeg ble dyttet opp mot veggen og de prøvde å rive fra meg kameraet, sa fotograf Truls Brekke til Dagbladet.no.

Han fikk ødelagt brillene sine og kostbart kamerautstyr. Politiet i Asker og Bærum vurderer å pågripe Harvey dersom han kommer til Norge igjen.

Brian Harvey ble i 1997 kastet som vokalist fra East 17 fordi han i et radiointervju sa at ecstasy var ufarlig. Året etter

ble han dømt til å betale 50 000 kroner for å ha banket en pressefotograf som tok bilde av ham etter et fuktig nattklubbesøk i London.

Les også:- Jeg sa bare fuck off

KUTT: Brian Harvey fikk skader i hodet.