I trusa til Robbie for 55 000

Britiske kjendisjournalister fikk tilslaget på tigertrusa til popstjernen Robbie Williams i en veldedighetsauksjon i dag.

Auksjonen som totalt innbrakte 1,5 millioner kroner, ble arrangert i samarbeid med auksjonshuset Sotheby's i London. Personlige effekter fra Robbie Williams karriere og tekster ble solgt til inntekt for veldedige formål, som skulle komme barn fra Williams hjemby til gode.

Alt for penger

Det var forventet at tigertrusa, som Robbie Williams brukte i musikkvideoen «Rock DJ», skulle gå for 200 pund. Men britiske sladderjournalister la inn et bud på 2200 pund. Så utfordret de Williams til å ta på seg trusa, men da måtte de skrape sammen 2000 pund til. Sluttsummen ble 4200 pund, vel 55 000 norske kroner.

Da handelen var i boks, løftet Robbie Williams opp underbuksa og ropte ut at trusa kanskje var den han hadde på seg da han gikk til sengs med Geri. Dermed fikk journalistene noe å skrive om. Nylig avslørte nemlig Williams at han har et vennskaplig og sexfylt forhold til den tidligere Spice-dama.

Dyr tekst

Den håndskreven teksten til hitlåta «Angel» var auksjonens dyreste gjenstand. Et ektepar kjøpte teksten for 31 000 pund. De skulle ramme den inn, og gi den til sin datter i gave.

- Vi fødte vår datter samtidig som «Angel» ble spilt mye på radio. Derfor har vi et helt spesielt forhold til låta, i og med at vi hørte den mange søvnløse netter. Vår datter synger på sangen hele tiden, sa ekteparet til pressen.

- Jeg er så rørt, og alle pengene går til virkelig gode formål. Jeg er helt stum nå, det er så flott, sa hovedpersonen selv, Robbie Williams, da han ble klar over hvor mye penger som var samlet inn.

POSERTE:</B> Robbie Williams ga fotografene det de ville ha da pressefolkene kjøpte trusa hans fra videoen «Rock DJ».