Ibsen, Henrik

Bibliografi:

• Samlede verker (verk) 1828 - 1906

• Catilina (drama) 1850

• Kjæmpehøjen (drama) 1850

• Sancthansnatten (drama) 1852

• Gildet paa Solhoug (drama) 1855

• Fru Inger til Østeraad (drama) 1857

• Olaf Liljekrans (drama) 1857

• Hærmændene paa Helgeland (drama) 1858

• Kjærlighedens Komedie (drama) 1862

• Kongs-Emnerne (drama) 1864

• Brand (drama) 1866

• Peer Gynt (drama) 1867

• De unges Forbund (drama) 1869

• Digte (lyrikk) 1871

• Kejser og Galilæer (drama) 1873

• Samfundets støtter (drama) 1877

• Et dukkehjem (drama) 1879

• Gengangere (drama) 1881

• En Folkefiende (drama) 1882

• Vildanden (drama) 1884

• Rosmersholm (drama) 1886

• Fruen fra havet (drama) 1888

• Hedda Gabler (drama) 1890

• Bygmester Solness (drama) 1892

• Lille Eyolf (drama) 1894

• John Gabriel Borkman (drama) 1896

• Når vi døde vågner (drama) 1899