GLAD I SPILL: Ikke lenge etter at «Modern Warfare 2» var lansert, poserte Ice-T med denne nattkikkerten. Nå har han røpet at han skal være med i «Gears of War 3».
GLAD I SPILL: Ikke lenge etter at «Modern Warfare 2» var lansert, poserte Ice-T med denne nattkikkerten. Nå har han røpet at han skal være med i «Gears of War 3».Vis mer

Ice-T gjør seg klar for «Gears of War 3»

Maste seg til en rolle i spillet.

|||Selv om ingen bekreftelse har kommet fra Epic Games enda, sier Ice-T at han er klar for en stemmerolle i det forestående Xbox 360-skytespillet «Gears of War 3» - ventet i april 2011.

Dermed ser det ut som om en årelang drøm går i oppfyllelse for rapperen og spillentusiasten. Mens han snakket med fansen via Ustream i helgen (etter cirka 17 minutter i denne videoen) plumpet han ut med denne spillnyheten.

Han kommer i tillegg med oppfordringer om å sprenge NBC om serien han medvirker i, «Law & Order: Special Victims Unit», blir kansellert, og skryter av herlig sex med kona og puppemodell Nicole «Coco» Austin.

Så inntil dette blir annonsert fra offisielt hold er det all mulig grunn til å sortere dette i ryktebunken. Men, som Giant Bomb skriver: Hvorfor skulle Ice bløffe om noe slikt?

Glad i skytespill Ice-T og Cliff Bleszinski, spillregissøren bak Gears of War-spillene, har tidligere vært i kontakt for å få til et samarbeid.

Da Cliff Bleszinski benyttet seg av skuespilleren Jace Hall til «Gears of War 2», reagerte Ice-T med å ringe Bleszinski for å høre hva som foregikk. Alt dette kan overværes fra en sak Kotaku lagde i fjor.

Den gang sa Bleszinski at de helt sikkert fant en rolle til rapperen om det ble på tale med et «Gears of War 3».

Med nattkikkert Ice-T er en selvutnevnt «Call of Duty»-fanatiker som bruker det meste av fritiden sin online i «Modern Warfare 2». Da Infinity Wards bestselger ble lansert i fjor høst, var han en av dem som hadde forhåndsbestilt luksusutgaven av spillet kalt Prestige Edition.

Ikke mange timer etter at budpakken var levert på døra lot han budskapet om en nyervervet nattkikkert gli ut på Twitter, akkompagnert av dette fantastiske bildet.

Ice-T har tidligere bidratt med stemmebåndene sine til spill som «Scarface: The World is Yours» (2006), «Grand Theft Auto: San Andreas» (2004) og «Def Jam: Fight for NY» (2004).

I tillegg har han spilt i flere TV-serier og filmer men han er først og fremst kjent fra hardrockbandet Bodycount og som rapper og soloartist med en karriere som nådde høyden på slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet.

«Gears of War 3» slippes til Xbox 360 i april 2011. Du kan se skjermbilder fra spillet her.