Ida er Max' nye dame

Klarer han lengre enn 14 dager denne gangen?

Det er NRK Petre som melder at Max Marius Almaas ikke er hele Norges ungkar lenger, til tross for at han hardnakket sto på sitt mandag kveld overfor Dagbladet.

- Jeg er fremdeles hele Norges ungkar, sa han på telefon fra New York da.

Ida er det.

I New York er han på shoppingtur, men angivelig ikke alene. Ifølge Petre er han på kjærlighetsferie med sin nye kjæreste. Her skal de to være på tur betalt av en norsk TV-kanal.

Hun heter Ida og skal være 28 år.

Ida kommer fra Steinkjer. Hun er skilt og er utdannet sivilingeniør. Hun bor i Oslo i nærheten av Max på Grünerløkka i Oslo.

Hemmelig kjærlighet

Neste uke kommer TVNorge med det siste avsnittet i Ungkaren, da skal de involverte partene fortelle alt om hva som har skjedd etter at innspillingen var avsluttet i sommer. Det har derfor vært forsøkt holdt hemmelig at Max og Marie bare varte i to uker, og noen ny kjæreste var det ikke snakk om.

Også i Sverige hangler kjærligheten. Ifølge en reporter i Aftonbladet som radiokanalen har snakket med, skal Andreas og Tess bare ha vært sammen i noen uker. Ungkaren-finalen ble vist på svensk tv tirsdag kveld, én dag etter at Norge fikk spenningen utløst.

Andreas fridde ikke til sin utvalgte Tess, men de var kjærester da finalen var over. Enn så lenge.

<B>FRIDDE:</B> Max Marius fridde til svenske Marie i finalen på Ungkaren. Kjærligheten varte i bare to uker. Nå er han på vift med en ny dame fra Steinkjer.
MAX' NYE FLAMME: Ida.