SNAKKER UT: Ida Fladen trives på farens hytte i Øyeren. Hun har lagt tunge tider bak seg. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SNAKKER UT: Ida Fladen trives på farens hytte i Øyeren. Hun har lagt tunge tider bak seg. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Ida Fladen har det bedre enn noen gang

Snakker ut om depresjon, sykdom, vekta og kritikken.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Jeg drar hit for å roe tankene, sier Ida Fladen og skuer utover det blikkstille vannet.

Det er første gang hun har invitert medier til hennes eget fristed, til farens hytte ved Øyeren i Fet kommune.

Hytta er av en den gamle sorten, uten strøm eller innlagt vann. Vasken må tas fra badebrygga faren selv har bygd. Sjampo og dusjsåpe ligger på svaberget ved siden av badestigen.- Jeg elsker å bade, og jeg elsker å komme hit og slappe av. I Oslo er det tut og kjør hele tida, sier Fladen.

Mitt jordbærsted Hytta til pappa ved Øyeren.Hva gjør dette til mitt jordbærsted:Vi har alltid hatt båt her på Øyeren, og var her i mange uker hver sommer. Jeg føler meg hjemme her, det er mye nostalgi. Er ingen steder i Oslo som er så rolige og avslappende som dette. I Oslo er det tut og kjør hele tiden.Mitt beste sommerminne:Det er herfra, da vi hadde båt da vi var små. Vi ankret opp her og badet og lekte.Min første sommerflørt:Oj, det er helt umulig å huske. Men det må være en som het Calle som jeg møtte i da vi var på familietur til Ayia Napa på Kypros. Jeg fikk lov til å gå litt ut og møtte han på diskotek. Det eneste vi gjorde var å danse og kline et par kvelder. Men jeg fikk kjempekjærlighetssorg og gråt hele veien hjem. Min første sommerjobb:Det må ha vært barnearbeid! Jeg jobbet på Vikingeland på Tusenfryd som skuespiller to somre på rad da jeg var ti år. Jeg klarte ikke helt å skille mellom hva som var skuespill og hva som var virkelig. Jeg tjente kun 70 kroner dagen, og det var egentlig helt forferdelig. Tror du på Gud: Nei, men jeg er åpen for at jeg tar feil.

Blitt klokere

Den sprudlende programlederen var en kjent radiostemme, fra NRJ og P3, før hun fikk det store gjennombruddet med NRK-programmet «Prosjekt Perfekt». Men tida før TV-programmet var langt fra lett.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn