Ida Fladen renset tarmene på tv-skjermen

Nå kan hun gjøre storeslem under «Gullruten».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 9. mai skal de gjeve Gullruten-prisene nok en gang få drysse over Norges tv-personligheter.

I dag ble nominasjonene offentliggjort.

Totalt skal det deles ut priser i 18 Gullruten-kategorier, fra beste nyhets- eller aktualitetsprogram, til beste kvinnelige programleder.

Det er «Prosjekt perfekt»-programleder Ida Fladen som har flest nominasjoner i år, med hele fire sjanser til å ta med seg pris hjem fra Bergen i mai.

• Se alle årets Gullruten-nominerte i faktaboksen til høyre.

28-åringen er nominert i kategoriene «beste kvinnelige programleder» og «publikumsprisen». Programmet «Prosjekt perfekt» som ble sendt på NRK3 i fjor, er nominert i kategoriene «beste magasin- eller livsstilsprogram» og «beste nye programserie».

- Rart - Det føles veldig, veldig rart, egentlig, og supergøy. Gullruten er noe jeg bare har sett på tv tidligere, så rart å plutselig være en del av det, sier Fladen til Dagbladet.

I «Prosjekt perfekt» blottla hun seg selv på tv-skjermen: I tre måneder prøvde hun ut alt av livsstilsråd som kom hennes vei, med kamerateamet på slep. Det innebar blant annet å ta tarmskylling og å snakke med en psykolog om en vanskelig periode i livet sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer