Ida Fladen tilbake på TV 2 med «veldig personlig» program

På skjermen neste år.

NYTT PROGRAM: Neste år er publikumsyndlingen tilbake på TV med nytt program. Foto: Stella Pictures
NYTT PROGRAM: Neste år er publikumsyndlingen tilbake på TV med nytt program. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Etter hun bekreftet forholdet til Emilie Nicola-bassist Anders Opdahl har det vært stille rundt programleder Ida Fladen (29). Hun ble først et kjent navn gjennom NRK-serien «Prosjekt perfekt» i 2013, og meldte overgang til TV 2 like etter

Nå bekrefter hun overfor Dagbladet at hun snart er tilbake på TV 2-skjermen med et nytt, og helt eget programkonsept.

- Personlig - Det er egentlig hemmelig, men jeg holder på å spille inn et nytt program, og det blir veldig personlig og privat og kommer på tv neste år. Noe mer kan jeg ikke si akkurat nå, forteller hun. 

Fladen forteller at mesteparten av 2015 har gått med på å lete etter det riktige konseptet for henne etter å ha floppet med «Sommertid», sitt program for TV 2.

- Den journalistiske kvaliteten har vi ikke vært fornøyd med. Det har vært ujevnt, sa TV 2s programdirektør Trond Kvernstrøm da Fladens første TV 2-program opplevde lave seertall i fjor. 

Programmet ble vendte ikke tilbake på TV 2 etter sommersesong. 

Riktig konsept Derfor har Fladen brukt god til på å finne et program som passer henne bedre enn «Sommertid» gjorde. Det er hun nå sikker på å ha gjort, for Fladen har vært involvert i prosessen fra starten av. 

- 2015 har gått med til å utvikle et program som er riktig for meg. Vi har tatt oss god tid underveis for å finne noe som passer meg, og det har vi gjort nå. Programmet blir veldig meg, forteller Fladen.

Hun hadde eget kamerateam på slep under P3 Gull lørdag kveld, og bekreftet at det var som en del av innspillinga til hennes nye TV 2-program. 

- Veldig fint med kjæresten Hun kunne også fortelle at lykken fortsatt blomstrer på hjemmebane. 

- Jeg har fortsatt kjæreste, og alt er fortsatt veldig bra mellom oss. Ikke noe mer å si om det, avslutter hun.  

- Pappa fylte 60 år nå, så da var vi i Roma og feiret. Da var Anders med og det var kjempehyggelig. Han er en del av familien, har hun tidligere fortalt.