Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ida Kristin

Sørsvensk missing link mellom Nina og Emmylou.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er lett å la seg forføre av skånske skjønnheter, ikke minst når de høres ut som den savnede linken mellom Nina Persson og Emmylou Harris, og attpåtil synger duett med alternativ-countryens nye Midas, Ryan Adams.

Ida Kristin Johanssons i overkant glattproduserte debutalbum havner i «lovende»-kategorien. Hun synger med nær og troverdig stemme, enten det dreier seg om Emmylou-inspirert country ( «Where Life Meets Love» og «Country Mania» ), Walkabouts-aktig folkrock ( «Under Purple Skies» ), Nashville-pop ( «Addicted To Me» ) eller kosmisk skånsk musikk à la A Camp.

Ingenting overgår derimot samarbeidet med Ryan Adams på «Love Is How We Stay Alive» , en hjerteskjærende og varm nycountry-variant av «Love Hurts» som vi forhåpentligvis vil kunne bivåne i levende live når Ida Kristin skal varme opp for sin duettpartner på Rockefeller i Oslo i morgen.

Hele Norges coronakart