Ida Maria er med i «Rock Band 3»

Og du får spille med keyboard.

Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det neste «Rock Band 3» har fått en tung bør å bære, for flere bransjeeksperter og analytikere har allerede vendt musikkspillsjangeren tommelen ned — men gitt Harmonix sjansen til å overbevise med sitt neste Rock Band.

Dette er tross alt utviklerne som har ledet hele denne spillsjangeren fra starten av med de første Guitar Hero-spillene. Før det lagde de «Frequency» (2001) og «Amplitude» (2003) som var rytmiske puzzle-spill og en forløper til musikkspillene vi kjenner fra i dag. Til det tredje fullverdige spillet i Rock Band-serien kan vi forvente oss flere nyvinninger — pluss en jente fra Nesna.

Blant sangene som USA Today har lekket ut, finner vi nemlig Ida Marias «Oh My God» i selskap med band som Them Crooked Vultures, Phoenix, The White Stripes, Jane's Addiction, The Cure og The Doors.

Spillet vil inneholde over 80 låter når det lanseres i løpet av høsten.Se den foreløpige låtlisten til «Rock Band 3» her.

Nå med keyboard Spillsiden Giant Bomb har snust opp en video fra USA Today der utviklerne avslører detaljene fra det forestående Rock Band-spillet. Det blir også antydet i saken at det vil drysse mer informasjon rundt «Rock Band 3» i løpet av bare få timer fra offisielt hold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer