-Idiotisk gjort

Quartens svært irriterte festivalsjef er skuffa over Kristopher Schau som tillot livesex på scenen i går.

Feil virkemiddel

Festivalsjef Toffen Gunnufsen inviterte i dag ettermiddag til pressekonferanse for å snakke om samleie-sjokket på scenen på Quarten i går kveld. En skuffet Gunnufsen understreket at han nå er ferdig med saken, og nekter å snakke mer om den etter dette.

- Det var unødvendig å bruke slike virkemidler, vi er på en musikkfestival. Og fokuset skal være på musikken, og dette blir helt feil, sa Toffen, som innrømmet at han er irritert.

- Ja, det er absurd det hele. Vi synes det er idiotisk gjort, sier Toffen, som ikke vil beklage, men kaller scenesexen for \'trist.\'

- Kunne ikke gjøre noe

Toffen understreker også at ingen i festivalen hadde hørt noe om stuntet på forhånd, og benekter også at Kristophers gode venner i Quarten visste noe.

- Bandet må stå ansvarlig. Det fikk med seg paret, som sto på deres crewliste. Det er vanskelig å kontrollere artistene.

Schau fortsatt velkommen

Toffen selv har vært hos politiet i dag, i det andre avhøret i sitt liv. Men Kristopher er han likevel ikke sur på, bare skuffet, og han får komme på festivalen framover også.

- Musikken er jo dødskul. Selv om han dumma seg ut denne gangen kommer vi ikke til å nekte han noe som helst.

Quarten har fått kritikk for at de ikke grep inn og stoppet sexen på scenen. Festivalledeleren sier han skal ta opp dette med sikkerhetsansvarlig. - Det er mulig vi skulle ha tatt dem av scenen. Vi er redde for følgene blant publikum.

- Vi får beklage at den ikke ble stoppet, men vi beklager ikke hendelsen. Det er trist synes jeg, avslutter Toffen, som dermed ikke vil si noe mer om den saken.

SKUFFET:</B> Den vanligvis glade og fornøyde festivalsjefen Toffen er skuffet over Kristoffer Schau.