Idol-favoritt mishandlet eks-kjæresten

Scott Savol dømt for vold.

(Dagbladet.no:) En av de ni gjenværende i «American Idol», Scott Savol (28), ble for noen år siden dømt for vold mot moren til deres felles barn.

Ifølge USA Today kommer dette ikke til å ha noe å si for hans videre deltakelse i konkurransen.

Produsentene sier at Savol fortalte om saken under intervjurunden med dem, og at de ikke fant det nødvendig å diskvalifisere ham.

Truet med å ta sønnen

Hendelsen skjedde på Valentinerdagen for fire år siden. Ifølge The Smoking Gun dro Savol til en leilighet i Ohio, hvor han bodde sammen med Michele Martin og deres tre uker gamle sønn. Forholdet var slutt, og han skulle flytte ut gjenstandene sine.

De begynte å krangle, og i politirapporten står det at Savol skal ha kalt eksen «flere vulgære navn». Han dro en forlovelsesring av fingeren hennes og sa at han «skulle ta fra henne sønnen».

Da han tok ungen, truet Martin med å ringe 911.

Rulleblad

Savol tok telefonen og kastet den på henne, slik at den knuste. Deretter dro han fra stedet, og Martin ringte politiet.

Eksen ville ikke anmelde ham, men ombestemte seg dagen etter.

Idol-deltakeren fikk en bot på 500 dollar og en prøvetid på ett år. Han ble også dømt til å delta på et kurs for å takle sinnet sitt.

Rullebladet hans inkluderer også en sak hvor han tok seg inn på en skole hvor han hadde besøkelsesforbud.

* For to år siden ble Corey Clark kastet ut av Idol-konkurransen på grunn av en arrestasjon. Årsaken er at han ikke fortalte produsentene om hendelsen, der han sloss med søsteren - og deretter politiet, melder MSNBC News.

ARRESTERT: Scott Savol ble tatt av politiet etter å ha mishandlet kona.
FAVORITT: 28-åringen er en av de store favorittene til seier i «American Idol».