«Idol»-finalistene synger sin første «hit»

Vi anmelder låt for låt.

TIL Å STOLE PÅ: Kan Jesper Jenset bli en norsk Justin Bieber? I kveld synger deltakerne sine egne låter. Foto: Stella
TIL Å STOLE PÅ: Kan Jesper Jenset bli en norsk Justin Bieber? I kveld synger deltakerne sine egne låter. Foto: Stella Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jesper Jenset «Call Me Yours» Det beste med Jesper er at han er til å stole på. Selv om han ikke har det store særpreget og den største stemmen, så leverer han alltid innenfor sine evner. Han synger sjeldent surt og det ser bestandig ut som han koser seg maks. Låten er ikke helt det store, men den er formålstjenelig og funksjonell innenfor det lettbeinte, sukkersøte pop-formatet som Jesper ser ut til å trives i. Jakten på en norsk Justin Bieber er kanskje ved veis ende?

Ingvar Olsen «Another Tonight» Ingvar balanserer alltid på en knivsegg mellom det briljante og det helt adekvate. I kveld er han ikke helt der oppe. Låten er fin i all sin retrovennlige varme, men det virker ikke som Ingvar er helt til stede. Han synger tidvis surt og vet ikke alltid helt hva han skal ta seg til. Sangen som ble sluppet før i dag var en fin påminnelse om hvor han kommer fra, med hint til både Chris Isaak, Roy Orbinson og Elvis. Men det kommer ikke like godt til overflaten i livetapning.

Jørn Trollebø Kvalheim «Collide» Det er vanskelig å hamre løs på Jørn av den enkle grunn at han åpenbart har en enorm glede i det han gjør. Men det skygger ikke over det faktum at låten er såpass dårlig disponert at det trekker talentene til Jørn som energisk rocker med seg ned i søla. Om han får hjelp til å økse bort de loslitte klisjeene og gjerne våger å holde litt igjen innimellom, så kan det fort gå meget bedre for den håpefulle rockeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer