«Idol»-fri Kurt

Ole Bull Teater i Bergen var «Idol»-fri sone i går kveld, til tross for at Kurt Nilsen sto på scenen. Kurten var tilbake sammen med kompisgjengen i bandet Fenrik Lane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Gårsdagens konsert ble raskt utsolgt, uten annen annonsering enn jungeltelegrafen.

Det skulle da også bare mangle, når byens store sønn er innom en snartur for å spille med vennene i bandet hvor det hele startet.

Det er første gang i Bergen på et år - hvis man ser bort fra en uannonsert jam på Garage for et par måneder siden. Kurt kom nesten rett fra lanseringskonsert i London til Bergen for å øve og spille, og allerede i dag tidlig reiser han tilbake til Skottland. Der venter en turné til 55 radiostasjoner fra Glasgow til Portsmouth - med Kurt og gitaren hans.

I studio

- Det blir ikke mye tid til øving med Fenrik Lane?

- Vi øver og kan låtene, så er det bare å få med Kurten et par ganger og så sitter det igjen, sier gitarist Knut Glesnes. Mens Kurt har vært opptatt med å pleie sin solokarriere, har de tre andre i bandet vært i studio for å jobbe med ei ny plate. Vokalen legges på seinere.

- Vi vil ha albumet liggende når ting begynner å skje, sier Glesnes. For Kurt er fast bestemt på at bandet skal fortsette, og det har ikke vært aktuelt for bandet å gjøre jobber uten Kurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer