Idol-Jennys låt høres ikke ut som hastverksarbeid

Men det høres ut som Lana Del Rey.

Foto: Benjamin A. Ward/Dagbladet
Foto: Benjamin A. Ward/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LÅT: Det er alltid grunn til å juble litt når en ny låt eller et nytt album med en artist som er kjørt gjennom Idols kvalitetssikringssystem viser seg å være noe utover fantasiløst, industrielt hastverks- og venstrehåndsarbeid.

Nå har da også - fornuftig nok - Jenny Langlo fått lov til å vente nesten et halvt år med dette første livstegnet siden finalen og det nesten fornærmende fantasiløse venstrehåndsarbeidet «Building An Aeroplane», en slik låt vi kan peke på for å illustrere de verste aspektene ved «Idol-hits».

Noen har heldigvis tenkt at det kan være en god idé å investere litt i å tenke ut en brukbar idé, til og med få skrevet en skikkelig låt som passer til stemme og artistisk lynne denne gangen.

Produsent Jørn Dahl, som har vært involvert i praktisk talt alt fantasiløst, industrielt hastverks- og venstrehåndsarbeid i Idol-sammenheng tidligere, er sikkert glad for den ekstra tiden han har fått til rådighet.

Det høres til og med ut som han har brukt den godt. Det er altså mulig å behandle en Idol-vinner omtrent som man ville gjort med hvilken som helst annen ung, talentfull artistspire.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer