Idol-Maria bookmaker- favoritten

Maria Haukaas Storeng er favoritt til å vinne «Idol». Dersom du setter penger på Maria - og hun vinner - får du 2,7 ganger innsatsen tilbake hos Unibet.

24-åringen fra Senja tok gårsdagens favorittstempel fra Nordens største bookmakerfirma.

Unibet med knusende ro. Hun koste seg med gårsdagens «Idol»-sending fra sofakroken - i selskap med innekatten Kattja. Første finalerunde går direkte på TV2 i morgen kveld.

- Jeg tror ikke odds betyr noe for seerne. I fjor var Guro Dugstad bookmarkerfavoritt, men røk ut tidlig. Jeg tar favorittstempelet som et flott kompliment - ikke noe mer, sier Maria. Hun vant den første semifinalen, 18. februar, med rekordhøye 35 prosent av innringerstemmene.

Forrige helg gjorde nordlendingen unna sin siste forestilling som danser og sanger i musikalen «Fame».

- Du er bookmakernes favoritt. Men hvem tror du vinner Idol?

- Jeg har sans for stemmen til Anh Vu. Hun har samme musikksmak og tilnærming til låtene som jeg sjøl har, uten at det nødvendigvis betyr noe.

Bookmakerbyrået Unibet satte i går sine offisielle odds for «Idol», med Maria på topp til 2,7. Marias egen favoritt, Anh Vu, er en klar nummer to-favoritt hos Unibet, med 3 i odds.

Så følger Trung Tuan Trong og Susanne Nordbøe (8 i odds), Margaret Berger (9), Øystein Grønnevik (11) Kjartan Salvesen (12), Sandra Haugen (12,5), Håkon Njøten (18), Maren Birkeland og Roald Haarr (30).

- Vi setter Maria øverst ut fra sangmessige kvaliteter og en teori om at hun mestrer hele låtspekteret, sier markedssjef Bjørnar Thomassen i Unibet.

- En kar som Trung ville vært større favoritt om han hadde mestret mer enn bare boyband-låter, fastslår Thomassen.

GAMMEL LÅT: Maria Haukaas Storeng satser på Jackson Five-låta «I Want You Back» i første finalerunde i morgen.