«Idol» med firehjulstrekk

Å se fagfolket gå bananas for å sikre seg de beste sangerne på laget sitt, det er moro, det.

LOVENDE PREMIERE: «The Voice - Norges beste stemme» funker overmåte godt med de gira dommerne Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam, Hanne Sørvaag og Sondre Lerche. Foto: TV 2
LOVENDE PREMIERE: «The Voice - Norges beste stemme» funker overmåte godt med de gira dommerne Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam, Hanne Sørvaag og Sondre Lerche. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: I reklamen for «Grandiosa» med Vazelina Bilopphøggers ser vi kara sukke, mette og matleie, ved tanken på enda mer ribbe, pinnekjøtt og medisterpølse. Omtrent sånn føler mange av oss det når det gjelder talentshow-TV som «Idol», «Norske talenter» og «X-faktor».

Vi har lov til å være skeptiske når TV 2 i kveld sender et nytt konsept, «The Voice».

Med ryggen til Vi har lov til å bli tatt på senga. I «The Voice» stiller fire fagfolk av kaliber i dommerpanelet, nemlig Magne Furuholmen fra A-Ha, artist Sondre Lerche, Yosef Wolde-Mariam fra Madcon og låtskriver/ artist Hanne Sørvaag. Med ryggen til får de høre talenter synge på scenen. Til forskjell fra «Idol» er det her valgt ut deltakere på forhånd som kan kunsten.

- Vi blir eksperter Dommerne skal alle velge fjorten deltakere til hvert sitt lag. Hører de en stemme de liker, kan de trykke på en knapp, stolen snur seg - og de får se talentet. Å se bransjefolk lytte, er veldig fascinerende. Lerche rocker med foten, Furuholmen lukker øynene, konsentrerer seg. Vi lukker øynene sammen med dem, nikker og vurderer og blir litt eksperter, vi også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer