Idol-Susanne reiste fra festen

Etter én time i Bergen i går måtte Susanne Nordbøe oppsøke lege og reise tilbake til Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Susanne reiste sammen med Idol-gjengen til Bergen i går morges, for å synge i Gullruten. Men på tv-scenen i går kveld sto det bare 10 finalister.

- Eg e' syge, var alt Susanne orket å si til Dagbladet der hun satt i et hjørnerom i Grieghallen rett før hun forlot Bergen i går formiddag.

Den nyss utslåtte Idol-finalisten satt da og ventet på å bli fraktet tilbake til Flesland lufthavn og fløyet tilbake til Oslo.

Syk og utslått

Dermed ble det altså ikke 11, men 10 Idol-finalister som fra scenen i Grieghallen framførte låten «September».

- Susanne var fryktelig lei seg for at den eneste anledningen samtlige finalister hadde til å synge sammen fra scenen, ble spolert på grunn av hennes sykdom.

Det sier presseansvarlig i TV2, Bjarne Laastad. Han legger til:

- Jeg tror Susannes sykdom forverret seg i løpet av natta etter at hun var utslått fra Idol. I tillegg har hun kanskje fått en liten etterreaksjon på at selve Idol-livet nå er over. Det har jo vært en langvarig og hektisk periode.

Kvalme og hodepine

Susanne røk ut av Idol fredag kveld, og ble dermed nr tre. 18-åringen fra Sandnes sa allerede da at hun følte seg kvalm og hadde hodepine og feber.

Det skulle bli verre. Dagbladet reiste sammen med Idol-gjengen fra Oslo til Bergen klokka 09.50 i går. Susanne var da slapp, men innstilt på å fullføre jobben og opptre i Grieghallen foran hele Fjernsyns-Norge.

Umiddelbart etter landing på Flesland lufthavn ble Idol-gjengen skysset ut ei sidedør og rett inn i en ventende minibuss på flystripa. På rekordfart ble de kjørt til kjøpesenteret Galleriet midt i Bergen sentrum.

Snudde i døra

Men da Idol-finalistene hoppet opp på den improviserte scenen og begynte å showe og synge og skrive autografer foran hundrevis av fans, ble Susanne stående igjen i utkanten av mengden.

Etter en knapp halvtime ble gjengen kjørt rett til lydprøver i Grieghallen. Der snudde altså Susanne omtrent i døra.

- Susanne dro tilbake til Oslo, sier Susannes pappa Arild Nordbøe til Dagbladet.

Arild Nordbøe var sjøl til stede i studio i Oslo da datteren ble slått ut. Han understreker at han ikke ser noen sammenheng mellom sykdommen og det faktum at hun ble slått ut.

SJUK OG UTSLITT: Susanne Nordbøe (til høyre) i kjøpesenteret Galleriet i Bergen rett før hun bestemte seg for å avsløre at hun var både sjuk og utslått. Hun returnerte til Oslo uten engang å ha vært på scenen med de andre Idol-finalistene. I bakgrunnen klemmer idolene Kjartan Salvesen og Maren Birkeland på hverandre.
TI PÅ SCENEN: Bare Susanne manglet da ti Idol-finalister entret scenen og framførte «September» sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer