Idol: Vi anmelder låt for låt

Deltakerne synger sanger fra filmer.

FILMKVELD: I kveld er det sanger fra filmer som står på agendaen. Deltakerne er nå halvveis i finalerundene. Foto: Stella
FILMKVELD: I kveld er det sanger fra filmer som står på agendaen. Deltakerne er nå halvveis i finalerundene. Foto: Stella Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jørn Trollebø Kvalheim (23) fra Måløy synger «Walk» (Foo Fighters) fra filmen «Thor»  Det er ikke mer enn to uker siden Jørn sang Foo Fighters sist. Det løftet han opp på en ny hylle. Han er ikke like overbevisende denne gangen. Det oppleves kanskje slik fordi låten han gjør i kveld ikke hører med blant de mest minneverdige Foo  Fighters-øyeblikkene. Han er også litt famlende i starten, både tonalt og dynamisk. Men han kommer alltid hjem til slutt når stemmebåndene blir varme og trøkket tiltar.

Anniken Høve (29) fra Sortland synger «9 to 5» (Dolly Parton) fra filmen «9 to 5» Bra. Endelig får Anniken vist seg fra en annen side en de typiske gammelrockerne hun for lengst har bevist at hun mestrer. Hun har en stemme som både er litt skjør, men samtidig bestemt og kontrollert. Det låter sprettent og humørfylt, selv om det blir ørlite granne snublete til tider. Det er mye tekst som skal ut her.

Ingvar Olsen synger «Little Green Bag» (The George Baker Selection) fra filmen «Reservoir Dogs»   Det må påpekes at det går litt i surr for Ingvar i et lite parti her, noe som går lutover fokuset og konsentrasjonen hans i starten. Men det gjør ingenting som helst, all den tid han synger som en gud når han først er på plass. Stemmen hans er som skreddersydd for låten, og det er nesten komisk bra når han går opp på de lyse partiene. God stil og kul kis, som det heter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer