Idoler fant tonen

Idol-deltakerne Gaute Ormåsen (20) og Anh Vu (18) har funnet tonen. I går både sang og promenerte de sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDEFJORD (Dagbladet): Men kjærester er de ikke. Forholdet er bare tuftet på musikk og et skjebnefellesskap som Idol-finalister. Begge ble stemt ut - Gaute i fjor og Anh i år.

- Uforståelig og urettferdig at Ahn ble stemt ut. Hun fortjener i være med i rampelyset, så derfor inviterte jeg henne, sier Gaute.

Tre uker etter at Ahn ble stemt ut av Idol, er hun tilbake - sammen med ungpikene og mødrenes hjerteknuser Gaute. Hun har ikke tenkt å gi seg, men depper ikke for at det gikk som det gikk.

- Har god tid

- Flere i musikkbransjen har vært i kontakt med meg, og plateselskapet BMG er fremdeles interessert og holder kontakt. Idol har gitt meg en unik mulighet, men jeg har god tid, sier Anh.

Hun ble henrykt over telefonen fra Gaute. I de tre ukene siden hun røyk ut, har Anh tenkt gjennom sirkuset hun var en del av.

- Jeg måtte slå av mobilen for å tenke klart. Har vært sliten, men er ikke trist. Jeg har kommet godt ut av Idol. Det er deilig å synge for publikum igjen, sier hun.

250 barn og unge hadde en stor opplevelse i Verdensteatret da Gaute serverte sanger fra sitt album «New Kid in Town», som har solgt 30000 eksemplarer. Men da Anh entret scenen, ble hylene til ville skrik. Sammen sang de «I'm Your Angel» og «Ain't No Sunshine», mens hun gjorde «Falling» helt alene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer