Idoler fant tonen

Idol-deltakerne Gaute Ormåsen (20) og Anh Vu (18) har funnet tonen. I går både sang og promenerte de sammen.

SANDEFJORD (Dagbladet): Men kjærester er de ikke. Forholdet er bare tuftet på musikk og et skjebnefellesskap som Idol-finalister. Begge ble stemt ut - Gaute i fjor og Anh i år.

- Uforståelig og urettferdig at Ahn ble stemt ut. Hun fortjener i være med i rampelyset, så derfor inviterte jeg henne, sier Gaute.

Tre uker etter at Ahn ble stemt ut av Idol, er hun tilbake - sammen med ungpikene og mødrenes hjerteknuser Gaute. Hun har ikke tenkt å gi seg, men depper ikke for at det gikk som det gikk.

- Har god tid

- Flere i musikkbransjen har vært i kontakt med meg, og plateselskapet BMG er fremdeles interessert og holder kontakt. Idol har gitt meg en unik mulighet, men jeg har god tid, sier Anh.

Hun ble henrykt over telefonen fra Gaute. I de tre ukene siden hun røyk ut, har Anh tenkt gjennom sirkuset hun var en del av.

- Jeg måtte slå av mobilen for å tenke klart. Har vært sliten, men er ikke trist. Jeg har kommet godt ut av Idol. Det er deilig å synge for publikum igjen, sier hun.

250 barn og unge hadde en stor opplevelse i Verdensteatret da Gaute serverte sanger fra sitt album «New Kid in Town», som har solgt 30000 eksemplarer. Men da Anh entret scenen, ble hylene til ville skrik. Sammen sang de «I'm Your Angel» og «Ain't No Sunshine», mens hun gjorde «Falling» helt alene.

- Gir mersmak

- Dette gir mersmak. Vi kan ikke utelukke at vi kommer til å samarbeide mer, sier Gaute. Anh nikker og er enig.

Gaute har et par råd til Anh. Han mener at hun må gå etter magefølelsen og skynde seg langsomt.

- Mange vil gi råd, men hvem har gode hensikter, og hvem vil bare forsøke å tjene penger på deg? Lytt til og tro på deg selv. Du har en flott stemme, sa han.

TUR I SOLA: Etter hektiske prøver gikk Anh Vu og Gaute Ormåsen ettermiddagstur i nydelig vårvær på Preståsen med utsyn over hele Sandefjord. - Vi trives sammen, sier både Anh og Gaute, som ikke utelukker mer samarbeid.