Idolfeber på påskefjellet

Det ble vill jubel i dag da Idol-Kjartan plutselig dukket opp på utendørsscenen og spilte sammen med Ole «Lukkøye» Klemetsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/SIRDAL (Dagbladet.no): Trioen Klemetsen, med pappa John, bror John og Ole «Lukkøye», pleier å underholde påskegjestene på Ålsheia Skisenter i Sinnes i Sirdal, men i år var det duket for en stor overraskelse.

Under after-skien kom plutselig Idol-Kjartan opp på scenen, til ellevill jubel fra mange hundre tilhørere.

Sammen spilte og sang de flere gamle låter fra Morten Abels tidligere band, Mods, som var svært populære i Stavanger-området på 80-tallet.

Kjempestemning

- Jeg er her hver påske, men på grunn av Idol ble det litt spesielt nå. Jeg ble ønsket opp på scenen, og det var veldig hyggelig. Det var flott å kunne gi litt tilbake, sier Kjartan Salvesen (27) til Dagbladet.no.

- Det var kjempestemning. Folk klappet og hylte. Jeg har stuntet litt her tidligere, og sunget litt karaoke. Men det har aldri vært sånn som nå. Det var sikkert 600-700 folk her, sier Kjartan.

- Ville Ole Klemetsen kommet langt i Idol?

- Nei, han hadde ikke hatt en sjanse, sier Kjartan og ler.

Vill jubel

Iris Sinnes var en av de godt fornøyde tilskuerne, som ble overrasket av stuntet fra Idolstjernen.

- Det ble veldig god stemning. Han sang fire-fem sanger, og da han tok opp gitaren ble det vill jubel, sier Sinnes til Dagbladet.no.

- Det var veldig, veldig bra. Alle var kjempegodt fornøyd, det er sol og strålende vær. Flere av tilskuerne sang med på sangene. Mange satt oppover i bakken, og koste seg med en velfortjent øl etter å ha gått på ski, sier hun.

Neste finalerunde i Idol er fredag 16. april. De gjenværende finalistene er Maria Haukaas Storeng, Sandra Lyng Haugen, Håkon Njøten, Susanne Nordbøe, Margaret Berger og Kjartan Salvesen.

JUBLET: Flere hundre tilskuere klappet og sang da Kjartan Salvesen entret utescenen.
UNDERHOLDT: Idol-Kjartan og Team Klemetsen bød opp til dans i påskefjellet i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer