Ifølge HBO Nordic er dette HD-kvalitet

Kundene raser. Fremdeles.

LANGT FRA HD-KVALITET:  HBO Nordic-kunder er ikke fornøyd med bildekvalitetenen de får i nettleserversjonen. Dette er et skjermbilde fra «Game of Thrones» hentet fra videoavspilleren i Firefox.
LANGT FRA HD-KVALITET: HBO Nordic-kunder er ikke fornøyd med bildekvalitetenen de får i nettleserversjonen. Dette er et skjermbilde fra «Game of Thrones» hentet fra videoavspilleren i Firefox. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I midten av forrige uke åpnet HBO Nordic slusene i Norge, noen måneder på overtid.

Først fikk Samsung-kunder som har kjøpt nye produkter prøve betaltjenesten, før de som først meldte seg på HBO Nordics nyhetsbrev ble sluppet inn iløpet av helga.

De første reaksjonene har ikke latt vente på seg på HBO Nordics Facebook-side. Av de i overkant av 300 kommentarene som er lagt igjen etter at tjenesten ble lansert, er bare en knapp håndfull av dem positive.

- Veldig dårlig Særlig reageres det på bildekvaliteten i nettleserversjonen.

«Det er noe riv ruskende galt med bildekvaliteten når jeg kjører via PC. Gjelder både Chrome og Firefox. Internet Explorer fungerer ikke i det hele tatt. Har prøvd to ulike maskiner og samme problem på begge. Streamer normalt sett Netflix og YouTube i høyeste kvalitet. Sitter på 20 mbps fiberlinje og har målt at jeg faktisk får den hastigheten», skriver en bruker.

«Bildekvaliteten er veldig dårlig. Føles som å se gjennom et smårutete vindu. Og ja, det var bare HBO som streamet da jeg testet (ikke noen nedlastinger eller annet i bakgrunnen)», skriver Frank Eivind Rundholt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer