Iggy! Iggy! Iggy!

KRISTIANSAND (Dagbladet): Fullstendig kaos! Rock'n'roll helt uten kontroll! 50 publikummere på scenen! Desperate vakter! Energi, aggresjon, galskap, og en Iggy Pop i sitt livs form!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Slik kan gårsdagens fantastiske høydepunkt på Odderøya utenfor Kristiansand oppsummeres. Gamlingen Iggy Pop har mer energi enn hele resten av Quart til sammen, og den brukte han på å levere et rock'n'roll-sett det var grunn til å gå rett i bakken av.

Spinnvill og ekte

«I Wanna Liiiiiive» hulket Iggy i begynnelsen av konserten, og det skulle ikke gå mange minuttene til for å se hvor spill levende Iggy anno 1998 er. Med et råttent, men pokker så pansertøft band i ryggen rullet han over et mer eller mindre målløst publikum.

For det skal ikke være mulig å være så vital, spinnvill og ekte når du har spilt de samme gamle låtene så mange ganger som det Iggy har gjort. Denne mannen spiller «Lust For Life» og «No Fun» et par hundre ganger hvert eneste år, og like fullt virker han som en sulten 16-åring som bare ikke kan vente på å bli oppdaget.

Store far

Iggy er alle rockeposørers store far, han er villere enn alle andre villmenn som har kommet etter han, og han spiser avdanka legender til frokost. Yepp, du har kanskje fått det med deg allerede, men i går var mannen rett og slett sjokkerende kul i alt han gjorde og alt han framførte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer