Iggy til Quart

Iggy Pop er klar for sommerens Quart-festival. Onsdag 1. juli gjør rocklegenden sin første konsert i Norge på denne sida av 50-årsdagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Iggy har ikke spilt i Norge siden han var 49, nemlig under Norwegian Wood i Frognerbadet for snaue to år siden. Da leverte han en forrykende konsert.

Likevel kommer det nok som en overraskelse at Quart-sjef Toffen Gunnufsen har rotet i legendenes rekker for å finne et nytt trekkplaster etter at Faith No More gikk i oppløsning.

- Det var veldig vanskelig å finne en erstatning etter at Faith No More kastet inn håndkleet. Og veteraner har jo liksom ikke vært vår stil her nede, men Iggy er jo en bra mann. Han er en stein gal og vital 51-åring som jeg tror det kan bli veldig morsomt å oppleve.
Iggy spiller onsdag 1. juli sammen med blant andre Jon Spencer Blues Explotion, norske Explicit Lyrics og et internasjonalt navn som vil bli klart i løpet av uka. Gunnufsen har forsøkt å få tak i både Garbage, Pulp og Sonic Youth som erstatter for Faith No More, men uten å lykkes.

Per dags dato har Quart tre ganger så høyt billettsalg som på samme tid i fjor.

VETERAN: Iggy Pop blir den desiderte veteranen på årets Quart-festival.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer