Ikke akkurat dumt å slutte i NRK

Banker sine gamle kolleger.

(Dagbladet.no): Anne-Kat. Hærland sluttet på «Nytt på nytt» i fjor, og etter den tid har forretningen virkelig skutt fart.

Komikeren står oppført med en nettoinntekt på 4,2 millioner kroner i fjor.

Hærland hadde fremdeles NRK-inntekter i 2007, men kunne også spe på med penger fra showet «Tatt av vinen» og salget av hennes eget vinmerke.

Dyrhaug håver inn

Ivar Dyrhaug og «Beat for beat» har sørget for gode tall for NRK den siste tida. Så har han også en solid inntekt: I fjor står han oppført med en nettoinntekt på noenlunde det samme som Hærland.

Dette er neppe bare NRK-betaling - Dyrhaug har blant annet jobbet med eventbransjen og vært aktiv som låtskriver tidligere. 

I den interne Senkveld-kampen om høyest lønn går Harald Rønneberg av med en klar seier i år. Han har 792 252 kroner i nettoinntekt, mot Thomas Nummes 422 907 kroner.

Heller ingen av TV 2s dansekjendiser kan hamle opp med Dyrhaug eller Hærland. Nærmest kommer programleder Sigurd Sollien, med 1 633 210 kroner i nettoinntekt.

GODT KARRIERETREKK: Målt i penger har Anne-Kath. Hærland gjort lurt i å slutte i «Nytt på nytt». Foto: JOHN T. PEDERSEN
GODT KARRIERETREKK: Målt i penger har Anne-Kath. Hærland gjort lurt i å slutte i «Nytt på nytt». Foto: JOHN T. PEDERSEN Vis mer
Ikke akkurat dumt å slutte i NRK