Ikke akkurat engler

Cameron Diaz og Drew Barrymore kommer til en kino nær deg. De skal spille sexy privatdetektiver i en ny film basert på TV-serien Charlies Angels.

Det er enda ikke bestemt hvem som skal spille den siste engelen, men mye tyder på at produsentene forsøker å unngå flere blondiner. Både Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie og Jada Pinkett Smith er blitt spurt, men har takket nei. Jada Pinkett Smith er gift med skuespilleren Will Smith. Sin siste rolle hadde hun i Scream 2.

Ifølge Mr.Showbiz forsøker produsentene nå å få med Lauryn Hill. Hill har spilt i flere filmer (blant annet Sister Act med Woopie Goldberg) i tillegg til å synge med the Fugees og nå sist gi ut soloalbum.

Filmen skal regisseres av Frank Coraci, som også reggiserte Drew Barrymore i Bryllupssangeren.

Manusforfattere er Ryan Rowe og Ed Solomon. Solomon skrev også manus til Men In Black.

Opptakene skal begynne i høst, og filmen forventes å ha premiere i USA neste sommer.

Tv-serien Charlies Angels ble produsert fra 1976-1981, og handlet om de tre sexy politikvinnene som ble ansatt som privatdetektiver av en eksentrisk millionær, Charlie. Firmaet drives pr telefon eller gjennom Charlies personlige assistent, Bosley. Serien var full av episoder hvor jentene opptrådte under annen identitet, ofte som barjenter, strippere eller modeller. Den mest kjente av skuespillerne i den opprinnelige serien var Farah Fawcett, som var med det første året.

ENGEL?: Drew Barrymore skal spille en av tre lekre privatetterforskere i en ny film.
TØFF: Cameron Diaz er både tøff og vakker i filmen om tre dameetterforskere.